Schilderwerken Blocken uit Genk is uw interieurspecialist die zorgt voor perfect uitgevoerde schilder- en behangwerken

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Duurzame schilderwerken door Blocken

Eén of meerdere laagjes verf kunnen wonderen doen. Dit geldt zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant van uw woning. Wacht daarom niet langer om uw schilderwerken te laten uitvoeren maar bel ons meteen voor een afspraak!

Werkwijze

Wij komen op afspraak graag bij u langs om een gedetailleerde opmeting te maken. Uiteraard hoort een uitvoerige bespreking van uw specifieke wensen hier ook bij. Kleuradvies kunt u bij ons gratis verkrijgen (Enkel kleuradvies vragen is eveneens mogelijk). Eens alles duidelijk is wordt een gratis offerte opgemaakt. Gaat u akkoord met onze prijzen, dan starten wij met de schilderwerken in uw woning of zaak.

Wat verven wij

Eigenlijk zowat alles! Gaande van deuren, vensters, kasten ,meubilair,… en dit zowel binnen als buiten. Voor hoge plaatsen beschikken wij over stellingen zodat de werken veilig en vlot kunnen verlopen. Ook muurtekeningen kunnen aangevraagd worden. Wij werken voornamelijk met de verfmerken Herbol en Sikkens. U kunt zelf ook uw eigen verf aanleveren maar dit raden wij niet aan.

Contact

Wenst u een prijsopgave op maat of een afspraak? Neem dan meteen contact op!

Foto’s en laatste nieuwtjes vindt u eveneens op onze facebookpagina!

Blocken Geoffrey
Clikc+